Рестораны, питание: Су-шеф
- 768 Просмотров
- 0.0 Рейтинг
- Обсудить
18.05.2017 09:10
Вакансии по специальности: Рестораны, питание, , , Львов, Ровно.
Найбільша в Україні мережа готелів «Reikartz Hotel Group», що надає послуги високого рівня у сфері гостинності, працює по провідним європейським стандартам обслуговування гостей, оголошує відкритим пошук на вакансію «Старший КУХАР» у Львові та Рівному. Вимоги: Освіта: середня-спеціальна або вища; Знання технології приготування страв, вимог до якості продуктів, термінів та умов зберігання; Вміння працювати по ТТК, навики створення меню; Вміння працювати в команді; Акуратність, охайність, старанність, працьовитість та відповідальне ставлення до роботи Бажано - досвід управління командою. Посадові обов'язки: Приготування страв, згідно технологічних карт; Контроль та підготовка виробничих цехів до роботи; Контроль збереження та підготовки сировини для роботи; Приготування страв на замовлення клієнтів. Умови роботи: Графік роботи: 5/2 або 7/7; ЗП: на співбесіді; Офіційне працевлаштування по трудовій книжці; Оплачувані відпустки/лікарняні; Обіди за рахунок компанії.
Сфера работы: не указана
Опыт работы: от 6 мес.
Уровень образования: Профильное
Вакансии по специальности: Рестораны, питание, , , Львов, Ровно.
Найбільша в Україні мережа готелів «Reikartz Hotel Group», що надає послуги високого рівня у сфері гостинності, працює по провідним європейським стандартам обслуговування гостей, оголошує відкритим пошук на вакансію «Старший КУХАР» у Львові та Рівному. Вимоги: Освіта: середня-спеціальна або вища; Знання технології приготування страв, вимог до якості продуктів, термінів та умов зберігання; Вміння працювати по ТТК, навики створення меню; Вміння працювати в команді; Акуратність, охайність, старанність, працьовитість та відповідальне ставлення до роботи Бажано - досвід управління командою. Посадові обов'язки: Приготування страв, згідно технологічних карт; Контроль та підготовка виробничих цехів до роботи; Контроль збереження та підготовки сировини для роботи; Приготування страв на замовлення клієнтів. Умови роботи: Графік роботи: 5/2 або 7/7; ЗП: на співбесіді; Офіційне працевлаштування по трудовій книжці; Оплачувані відпустки/лікарняні; Обіди за рахунок компанії.
Сфера работы: не указана
Опыт работы: от 6 мес.
Уровень образования: Профильное
Анастасия
Для связи с автором нужна регистрация и вход.
Вы можете поделиться своим мнением, оставить отзыв или задать вопрос автору объявления! Ваш комментарий после модерации будет виден всем посетителям сайта.